Chinese gezichtsweefselmassageMaak nu kennis met een Chinese gezichtsweefselmassage! (
Een ontspannende en verjongende massage)

. Als eerste stap beginnen wij met het reinigen van de huid, dit is één van de belangrijkste stappen in de huidverzorging. Het reinigen van de huid bestaat uit een oppervlakte reiniging met de Clinique make-up remover en een diepte reiniging met de Clinique liquid facial soap.

. Nadat de huid helemaal goed gereinigd is en weer helemaal fris en schoon aanvoelt word er met behulp van een Bian Shi; een speciale steen een Chinese gezichtsweefselmassage gegeven.

. Vervolgens krijgt uw een speciaal biologisch en natuurlijk masker, dit masker laat uw niet alleen ontspannen, maar zorgt ook voor een frisse, jongere uitstraling. De behandeling word afgesloten met een heerlijk verfrissende Clinique Oogcrème & Clinique dagcrème.

De Chinese gezichtsweefselmassage werkt op de acupunctuurpunten, de meridianen, de weefsel, de spieren, de pezen en op celniveau. Het lost blokkades op en zorgt voor een betere doorstroming van Qi en bloed in het hele gezicht. Het maakt actief de cellen schoon en haalt de toxische stoffen eruit. Hierdoor kunnen de huidcellen zich herstellen en zal uw huid meer gaan stralen en er jonger uit zien.

Gezondheidsaspecten van de Chinese gezichtsweefselmassage:

. de gezichtsweefselmassage geeft je een jongere uitstraling.
. rimpels worden minder en de kleur wordt levendiger.
. ook ondersteunt het o.a. bij: levervlekken, verslapte spieren (wallen, hangwangen e.d.)
. de vochtbalans wordt hersteld.
. acne vermindert.
. oneffenheden verminderen.
. rode vaten verdwijnen.
. cellen worden gezond, sterker en weerbaarder.
. verminderen van oorklachten (doofheid, tinnitus), emotionele problemen, geheugen problemen.


Therapeut: Song

Bedrag ziet u bij " Tarieven "