Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Bio-massage / Chinese Gezichtsweefselmassage / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

                                   Healthcare Song - Hoofdstraat 80, 7941 AL Meppel - 0522 724 014


Over medewerkers(Links naar rechts: Zhen, Song en JiSui)

Ji Sui Wan – Ji Sui is geboren in een gezin waar veel familieleden de traditionele chinees geneeskunde beoefenden zoals acupunctuur en Chinese kruiden. Zij heeft klinische geneeskunde gestudeerd aan de Guiyang Medische Universiteit in China. Daar heeft zij 4 jaar in het ziekenhuis in Guiyang gewerkt. Ze studeert 2017-2018 in Academie voor Chinese Geneeswijze - QingBai en nu op de ShenZhou Open Universiteit of TCM in Amsterdam Acupunctuur omzich daar verder in te bekwamen. Ji Sui spreekt uitstekend Nederlands. Zij heeft ervaring in Chinese traditionele dieet therapie, Tuina, traditionele Chinese massage, Moxa, Guasha, Cupping en TaiChi Qian. JI Sui is aanwezig op vrijdag en zaterdag als assistent van Song in Healthcare Song Praktijk.

Eva Veenstra - Eva werkt al ruim 10 jaar als acupuncturist en Tuina therapeut. Ze heeft gestudeerd bij Qing Bai, academie voor Chinese geneeskunde. Daar heeft ze de opleiding acupunctuur, Tuina, Westers medische basiskennis en vele bijscholingen gedaan zoals ooracupunctuur. Ze is gespecialiseerd in overgangsklachten en diverse soorten pijn waaronder met name hoofdpijn. Ze heeft veel kennis van voeding en kan daardoor goede tips geven over het verminderen van klachten en het versterken van de weerstand. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en wordt daardoor vergoed. Haar stage heeft ze in het ziekenhuis op Malta gedaan, waarbij ze de assistent van de acupuncturisten was. Doordat ze de opleiding acceptance and commitment therapie heeft gedaan kan ze ook bij psychosomatische klachten een goede ondersteuning bieden. Ze werkt maandag en donderdag in Healthcare Song praktijk. Ook geeft ze de manuele lymfedrainage.

Dr. Zhenzhen Guo - Zhen studeerde af van Dalian Medische Universiteit, China, als internist en endocrinoloog en behaalde haar Master graad van de universiteit voor Traditioneel Chinese Medicijnkunst van de provincie Liaoning, Shenyang. Ze werkte meer dan tien jaar in China in gecombineerd klassiek en Westers georiënteerd ziekenhuis als internist. Ze is gespecialiseerd in nek-, schouder- en rugpijn. Ook heeft ze veel ervaring met het behandelen van hooikoorts, borstontsteking tijdens de borstvoeding, verlammingsverschijnselen door beroerte en werkt preventief ter voorkomen van CVA en TIA’s. Haar diploma’s zijn in Nederland gewaardeerd en gevalideerd door de bevoegde instanties. Zhen is aanwezig op zaterdag voor consulten, zoals Acupunctuur, Cupping, Moxa, GuaSha en/of TuiNa.