Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song -Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014

Gezondheidsadvies


Aangescherpte Corona maatregelen


Beste klanten,

We zijn ontzettend blij dat u ons weer heeft gevonden na de corona lockdown. Het gaat heel erg goed. We hebben onze praktijk uitgebreid met extra behandelingen / massages en veel nieuwe klanten hebben ons inmiddels gevonden. Daar zijn we ontzettend blij om!

Wij willen graag nog even onder de aandacht brengen om naar elke behandeling uw eigen handdoeken mee te nemen. (Minimaal 2 handdoeken;
1 om op te liggen en 1 om u te bedekken, meer mag)
Mocht u het per ongeluk een keer vergeten, dan gebruiken wij onze handdoeken.

Song draagt standaard tijdens de behandelingen handschoenen en een mondkapje. Dit voor extra veiligheid i.v.m. de acupunctuur naaldjes.
Margriet en Ingrid dragen tijdens hun massages geen handschoenen, dat gaat niet. Mondkapjes zijn nog niet verplicht, maar mocht u willen dat 1 van hun een mondkapje draagt dan zullen ze dat op verzoek doen.
Wij waarderen het ontzettend als u uw handen wil desinfecteren bij binnenkomst.
Hiernaast ontsmetten wij de kamers en onze handen voor en na elke behandeling.

Heeft u een behandeling staan en mocht u corona klachten hebben, of denken te hebben, dan willen we u verzoeken dit tijdig aan ons door te geven, zodat we uw afspraak kunnen annuleren. (Doet u dit online doe dit dan minimaal 6u van tevoren, zodat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.) Gezondheid gaat voor alles!

Mocht er iets zijn waar u zich niet prettig of veilig bij voelt tijdens uw bezoek, geef het dan vooral meteen aan, dan kunnen we er ter plekke wat aan doen.
Wij hopen u voldoende te hebben geÏnformeerd. Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Heel graag tot ziens!

Een warme groet,

Song, Margriet en IngridVoetenbad


Gember voetbad


1. Voorkom griep

Als je verkouden bent, week je voeten dan iedere dag in het gember voetenbad (5 plakjes), 20 minuten en dan is de verkoudheid met 2-3 dagen weg. Het beste is het gemberwater eerst voor te koken, zodat het goed trekt en de beste werking heeft.
Dit zal ook je fysieke fitheid verbeteren en voorkomen dat de griep opnieuw optreedt.

2. Koude handen en voeten

In de herfst en winter hebben veel mensen koude handen en voeten, wat een uiting is van lichamelijke zwakte en bloedverlies. Gun je voeten dagelijks een gember voetbad gedurende 1-2 weken, koude handen en voeten worden beter. Ook tijdens het slapen lekkere warme voeten.

3. Gewrichtsontsteking

Artritis is moeilijk om beter te worden. Neem elke dag een gember voetenbad. Dit zal uw artritis verlichten en de pijn verminderen.
Voor extra werking kunt u zout toevoegen.Peper voetenbad

1. Buikpijn en diarree

Buikpijn en diarree komen het meest voor in de herfst. Door je voeten met peper te weken, kan de kou snel uit het lichaam worden verwijderd, pijn wordt verlicht en diarree worden verdwijnt. Doe dit iederen dag en na 5 dagen wordt het minder.

2. Kalknagel en zweet / jeukvoeten

Peper voetenbad kunnen onychomycose en voetschimmel verbeteren. Eerst voorkoken in water zodat de werking sterker is.

3. Verbeter de nierenergie

Een sterke nier kan iemand energieker en zelfverzekerder maken. Het kan ook de kwaliteit van leven verbeteren, wat bevorderlijk is voor het gezinsgeluk.
Je voeten 2 tot 3 keer per week te weken met peperkorrels. Dit is effectiever dan gezondheidszorg. Na 3 tot 4 weken zal uw verbetering merken.

Zout voetbad

Verbetert het geheugen | Vertraagd veroudering

1. Verbeter het geheugen

Bij veel stress kunt u symptomen van geheugenverlies en het onvermogen om dingen te onthouden krijgen. Voeten weken met zout water kan de bloed toevoer naar de hersenen vergroten en uw sterker van geest maken.

2. Vertraag veroudering

Het regelmatig weken van voeten met zout water kan de gezondheidstoestand van het lichaam verbeteren en de veroudering vertragen.Magic Seed Therapie:  

  

Thuisadvies om de behandeling die heeft ontvangen te ondersteunen!

De plakkertjes met eronder een bolletje of een korreltje worden op specifieke punten aangebracht. Wanneer u deze met enige regelmaat masseert met uw nagel , vingertop of duim en daarbij de lijn van de betreffende vingers volgt brengt u de energiestroom in het aangedane gebied waarin u klachten ervaart weer op gang. Deze eenvoudige methode ondersteunt u ondergaande behandeling en creëert positieve effecten voor langere termijn.

Ook kunt u zelf thuis de plakkertjes vervangen door gebruik van Leukoplast pleister en een rijstkorreltje of boekweit etc zaadje.Mysterieuze kracht van Handafdrukken

  


Mensen die in het boeddhisme geloven, zijn niet onbekend met zeehonden. Boeddhabeelden in tempels hebben verschillende vormen van handafdrukken. Veel mensen besteden misschien niet veel aandacht aan deze details.

In feite hebben de handafdrukken mysterieuze kracht, wat ongelooflijk is.

Waarom heeft de vingerafdruk een mysterieuze kracht, die begint bij het reflectiegebied van de hand. Onze hand heeft 6 meridiaanlijnen, die communiceren met verschillende organen, weefsels en organen in het lichaam Er zijn ongeveer 99 acupunten, die de gezondheid van het hele lichaam kunnen weerspiegelen. Het masseren of indrukken van deze punten kan systemische ziekte bijna verlichten.

De rode kleur op de palm van een gezond persoon is lichtrood of roze.De kleur is zacht, harmonieus en van nature gelijkmatig verdeeld, waardoor mensen een gevoel van glorie en glans krijgen.

Als de palmkleur felrood, donkerrood, bruinrood, donkerrood of rood en wit is, bestaande uit dichte rode en witte vlekken, of andere kleuren zoals geel, bruin en zwart, vergezeld van bloeddoorlopen, blauwe pezen en uitsteeksels, Meestal is het een pathologische chiraal (zoals weergegeven in de tabel). Palmkleur geeft de ziektestatus weer
Felrode bloedende gele chronische chronische ziekte Crimson Ernstige ontsteking Brown Critical Severe Zwart

De bruinrode ziekte herstelde zojuist de turquoise slechte bloedcirculatie Donkerrode lichaamswond begint witte chronische pijnontsteking te genezen

Deel vandaag nog de resultaten en effecten van één vingerafdrukken ter referentie