Hotstone massage

Hotstone is een massage van het lichaam met basalt stenen van ongeveer 45 tot 50 graden Celsius. Hitte en druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Het verlicht spierspanning, geeft een aangenaam gevoel. Tevens zorgt een hotstone massage voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Draagt bij aan zelfherstel van het lichaam en brengt het in balans. De hotstones zijn een aanvulling op de algehele massagebehandeling.

Benefits :
- Diepe ontspanning
- Opheffen van blokkades
- Verlicht hoofdpijnen
- Verzacht reumatische pijnen
- Ondersteunt de nierfunctie .

*Hotstone massage wordt niet gegeven als de buiten temperatuur boven de 24°C is. Dit omdat het lichaam niet voldoende mogelijkheid heeft om af te koelen.
Heeft u een afspraak gepland, dan zetten we deze om in een andere behandeling.*


Therapeut:

Margriet, Ingrid


Bedrag ziet u bij " Tarieven "


Jade Steen massage (hotstone special)

Jadesteen massage lijkt op een hotstone massage. De overeenkomst zijn de ''hotstones'', de uitwerking op het lichaam (en de geest) is geheel anders.
Jadesteen massage kan ook in de zomermaanden gegeven worden, omdat de stenen op een lagere temperatuur verwarmt worden en minder hitte vasthouden als de standaard hotstone (basalt steen).

De groen gekleurde jadesteen is een edelsteen en een krachtige healingsteen met een bijzondere uitwerking op ons lichaam en geest. Door de hoge trillingsfrequentie harmoniseert de steen alle chakra's en herstelt het lichamelijk en psychisch evenwicht. Jade is een steen van wijsheid en rechtvaardigheid. Jade hoort bij het hartchakra.
Fysiek werkt jade reinigend, brengt lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren, bijnieren, de blaas en het zenuwstelsel. Jade zorgt voor een betere afvoer van urinezuren en reumatische klachten worden verzacht.


Therapeut:

Ingrid

Bedrag ziet u bij " Tarieven "