Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014


Behandelaars bij Healthcare Song


Song Wan


Mijn naam is Song Wan. Ik ben eigenaresse van Healthcare Song, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-China, maar woon inmiddels alweer een lange tijd in Nederland. Sinds 2008 ben ik zelfstandig bezig met de Chinese Geneeskunde. Ik vind het erg belangrijk om de traditionele Chinese Geneeswijzen in stand te houden en deze naar de Westerse wereld over te brengen. Ik haal ontzettend veel voldoening uit een cliënt goed te kunnen helpen en verbetering in gezondheid en 'Qi' waar te nemen. Het is ook heel mooi dat ik cliënten kan helpen die door de Westerse geneeskunde als 'uitgehandeld' worden beschouwd. Mijn hoofdbehandeling is Acupunctuur, maar per cliënt kijk ik wat er nodig is tijdens een behandeling. Ik maak graag gebruik van diverse middelen (zoals Acupunctuur naaldjes, Cupping, Gua Sha, Tui Na etc), om zo een behandeling om maat te maken. Komt u voor de eerste keer dan hebben we een korte intake en daarna starten we de behandeling. Ik ontvang u graag in mijn praktijk.


Ingrid Britstra


Mijn naam is Ingrid Britstra. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Healthcare Song. Ik ben een NGS gediplomeerd Wellness Masseur. Dit houdt in dat ik aangesloten ben bij de branche organisatie van de Nederlands Genootschap van Sport- en Wellnessmasseurs en dat ik volgens deze richtlijnen mijn werk verricht. Het uitgangspunt voor mij als Wellness Masseur is de ontspanning en beleving van de cliënt. Het doel is het welbevinden van de cliënt te vergroten. Ik werk nauwkeurig, zorgvuldig en professioneel.

U kunt bij mij terecht voor diverse heerlijke ontspannings- en belevingsmassages, zoals; een Hotstone behandeling, Indiase (Ayurvedische) hoofdmassage, Bamboe massage, Cupping&massage of een klassieke ontspanningsmassage.

Mijn werkdagen zijn vanaf 2021; dinsdag, woensdag en zaterdags.

Graag verwelkom ik u bij één van mijn diverse massage behandelingen!Een nieuwe medewerkster:

Cindy Lin


Mijn naam is Cindy Lin. Oorspronkelijk kom ik uit Whenzhou City in China. In 2015 heb ik een korte periode voor Healthcare Song gewerkt op de oude locatie in de Gasfabriek. Daarna heb ik 5 jaar mijn eigen massage salon in Zwolle gehad, waar ik nu mee gestopt ben. Vanaf maart 2021 (na de lockdown) ben ik weer terug als Assistente en Masseuse bij Healthcare Song. Hiernaast studeer ik voor Acupuncturist aan de Qing-Bai Academie voor Chinese Geneeswijze in Amersfoort.

Ik zal op de maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig zijn.

Graag tot ziens.