Acupunctuur / Acupressuur / Moxa, Cupping, Gua sha / Tui-Na / Shiatsu / Gezondheidsadvies / Qigong-Taichi les.

Healthcare Song - Hoofdstraat 115, 7941 AE Meppel - 0522 724 014


Behandelaars bij Healthcare Song


Song Wan


Mijn naam is Song Wan. Ik ben eigenaresse van Healthcare Song, praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-China, maar woon inmiddels alweer een lange tijd in Nederland. Sinds 2008 ben ik zelfstandig bezig met de Chinese Geneeskunde. Ik vind het erg belangrijk om de traditionele Chinese Geneeswijzen in stand te houden en deze naar de Westerse wereld over te brengen. Ik haal ontzettend veel voldoening uit een cliënt goed te kunnen helpen en verbetering in gezondheid en 'Qi' waar te nemen. Het is ook heel mooi dat ik cliënten kan helpen die door de Westerse geneeskunde als 'uitgehandeld' worden beschouwd. Mijn hoofdbehandeling is Acupunctuur, maar per cliënt kijk ik wat er nodig is tijdens een behandeling. Ik maak graag gebruik van diverse middelen (zoals Acupunctuur naaldjes, Cupping, Gua Sha, Tui Na etc), om zo een behandeling om maat te maken. Komt u voor de eerste keer dan hebben we een korte intake en daarna starten we de behandeling. Ik ontvang u graag in mijn praktijk


Cindy Lin


Mijn naam is Cindy Lin. Oorspronkelijk kom ik uit Whenzhou City in China. In 2015 heb ik een korte periode voor Healthcare Song gewerkt op de oude locatie in de Gasfabriek. Daarna heb ik 5 jaar mijn eigen massage salon in Zwolle gehad, waar ik nu mee gestopt ben. Vanaf maart 2021 (na de lockdown) ben ik weer terug als Assistente en Masseuse bij Healthcare Song. Hiernaast studeer ik voor Acupuncturist aan de Qing-Bai Academie voor Chinese Geneeswijze in Amersfoort.

Ik zal op de maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig zijn.

Graag tot ziens.



Diana

onze nieuwe medewerkster! 🌸


Wie ben ik? Diana Palmberg
Sinds 2014 ben ik actief als wellnessmasseuse.
Ik ben gecertificeerd voor verschillende onderdelen zoals:
• Bodymassage
• Stoelmassage
• Hotstonemassage
• Quantum Touch healing
• Aromatouchmassage ( ik werk met essentiële oliën van doTerra)
• Hand-/ Voet-/ Hoofd-massage

Waar ik zelf ook blij van word is als cliënten met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaan en er weer een tijdje tegen kunnen.


Ik zal vanaf 28 juli beginnen als Masseuse en Assistente in Healthcare Song Meppel dinsdag, woensdag en zaterdag aanwezig zijn.

Graag tot ziens!